native brand class – special met Joseph oubelkas

Wat jammer dat je er niet bij bent om Josephs verhaal live te horen tijdens de Native Brand class op 15 december.

Maar niet getreurd. Van de class wordt een opname gemaakt. Hou dus je mail in de gaten, want er volgt een bericht met een link naar de opname.


Heel belangrijk is het volgende!

De Native Brand class is gratis, ook het terugkijken. Toch vraag ik je graag om een bijdrage.

Die Joseph is niet alleen bestsellerauteur, maar ook veelgevraagd spreker. Toen één van mijn lieve klanten hoorde dat ik hem uitnodigde, zei ze: je kunt ons ook om een bijdrage vragen. Het zette me aan het denken.

De openbare Native Brand class is gratis, dat blijft zo. Wel vraag ik je om – geheel vrijwillig – een donatie te doen.

Het geld dat we ophalen met deze Native Brand class is niet voor mij maar voor twee doelen die me nauw aan het hart liggen en die juist nu onze hulp goed kunnen gebruiken: de Voedselbank en Stichting Vluchteling.

Om je een idee te geven: Voor 20 euro krijgt een gezin van de Voedselbank een cadeaubon van Jumbo of Albert Heijn. Daarvoor kunnen zij voor een keer iets extra’s doen met kerst. Een lekkere stol of een fijn stukje vlees. Feestelijke feestdagen in een jaar dat velen zwaar treft. Voor 45 euro geef je Stichting Vluchteling de kans om een noodhulppakket te leveren, met voedsel, matrassen, dekens, kookgerei, zeep, mondkapjes, luiers, maandverband en meer. Onontbeerlijk voor mensen die huis en haard verlaten omdat dat nodig is.

Doneer je met onderstaand formulier? Ik zorg dat het geld op de goede plek terecht komt! En alvast heel, heel erg bedankt.

We zien elkaar niet de 15e, maar hopelijk tot snel!

Name

Company name

Email address*

Project

Amount €*Image