Native Brand© clarity dayJouw TOP brand team voor één dag

Jij als ondernemer bent de eregast tijdens TRIBU’s Native Brand© clarity day. Met drie mensen uit jouw (zakelijke) netwerk duiken we een dag lang in jouw merk. Jij bent – op die dag zeker – de ster van de show. Onder leiding van TR-IBU werken we samen aan inzicht en focus. In een uitgebreid voorgesprek bepaalden we jouw meest actuele vraagstuk, en dat staat centraal in de voor jou op maat gemaakte dagagenda.

Wij van TR-IBU delen onze expertise en creativiteit, jouw gasten hoe zij jou zien. En jij? Jij mag die dag heel veel geven en nog veel meer ontvangen.

RESULTAAT: CLARITY

Het resultaat van de dag is clarity. Duidelijkheid in wie jij bent, wat jou aantrekkelijk maakt voor anderen en wat dat betekent voor je merk. Je ontdekt die dag dat succes volgt als je zonder terughoudendheid jezelf bent. En nog belangrijker: aan het einde van de Native Brand© clarity day weet je exact wat dat is, jezelf zijn. Zonder moeite grootste impact creëren. Een plan voor actie. In de wereld brengen wat jij te brengen hebt. Na afloop van de dag ontvang je van TR-IBU digitaal jouw persoonlijke Native Brand actieplan, met daarin de belangrijkste conclusies van de dag en vijf concrete stappen om mee aan de slag te gaan.

GASTEN: WHAT’S IN IT FOR THEM?


Misschien vind je het oncomfortabel om drie mensen uit je netwerk zomaar om hulp te vragen? Niet nodig! Voor alle gasten is deze dag bijzonder waardevol.

Niet alleen genieten zij van ‘the gift of giving’ en krijgen ze gratis bakken vol kennis over Native Branding, ook gaan zij geïnspireerd en met meer helderheid over zichzelf naar huis, mét tips om zelf ook aan de slag te gaan met hun Native Brand.

Zij worden op deze geheel verzorgde dag bovendien - net als jij - in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken. Aan het einde van de dag ontvangen zij - van ons en van jou - bovendien een paar bijzondere cadeaus.


VOOR WIE?

Native Brand© clarity day is voor álle ondernemers een kans uit duizenden. De manier waarop het programma is opgebouwd maakt dat de dag bijzonder geschikt is voor highly intentional ondernemers (zeg maar, ondernemers met het hart op de goede plek) die weten dat zij meer impact kunnen maken als merk. Die de psychologie van aantrekkingskracht willen begrijpen en dat willen vertalen in een authentiek en sterk merk.

Native Brand© clarity day is een ideale opstap om serieus aan je merk te werken.

Kies je voor de Native Brand© clarity day, dan krijg je:

  • communicatiemiddelen van TR-IBU voor het uitnodigen van je gasten
  • jouw eigen brand-team for a day
  • een dag volledige aandacht en focus op jou en jouw merk
  • duidelijkheid over jouw unieke aantrekkingskracht
  • de kans om na 1 dag zonder moeite grootste impact te creëren met je business
  • een hele mooie herinnering met mensen die belangrijk voor je zijn
  • jouw persoonlijke Native Brand actieplan

Investering

Native Brand© clarity day is een betaalbare manier voor ondernemers om de impact van Native Branding te ervaren. De investering voor de dag is 1) één dag, 2) de bereidheid om je eerlijk naar jezelf te kijken en anderen vragen dat met jou te doen, en 3) 3000 euro.


praktisch

Locatie: Utrecht
Tijd: van 10.00 tot 16.00 of van 15.00 tot 21.00 uur (meerprijs: 250 euro)

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. We starten met het organiseren van jouw Native Brand clarity day na ontvangst van je betaling.