Under pressure creator

Under pressure

De creators onder ons weten het: vormgeven kost tijd. Wat nodig is – zeker als je iets van waarde wilt doen ontstaan – is ruimte. Deze geweldige video laat precies dat zien! We zien een tekenaar die in slechts tien minuten een nagenoeg perfecte tekening van Iron Man maakt. Da’s knap, in zo weinig tijd! Maar wat gebeurt er als we hem niet tien maar één minuut geven? Of zelfs slechts tien seconden? Het laat zich raden.

Deze challenge leert ons een belangrijke les. Een creator kan iets prachtigs neerzetten, iets wat jouw wereld, of misschien wel dé wereld voor altijd gaat veranderen. Exact vormgeven aan jouw of zijn visie, het ongrijpbare tastbaar maken. Maar wanneer je hem tekort doet in de tijd of middelen, zal het resultaat daar ook naar zijn.

Herken jij je in de drive die creators hebben om mooie dingen te maken, om vorm te geven aan een visie en nieuwe dingen in de wereld te brengen? Doe dan onze Native Brand test: www.tr-ibu.nl/native_brand_test/*  om te ontdekken of de creator ook dominant in jou is. Scoor jij hoog op de creator? Wat een geluk! Deze maand sta jij in de spotlights bij TR-IBU. 

* neem hier (https://www.tr-ibu.nl/contact/) contact met ons op voor jouw uitgebreide testresultaten

#tribu #tr_ibu #tribe 

#nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding 

#sterkmerk #merkidentiteit #merkstrategie

#eenmerkdatklopt #creator

#demaandvan #ondernemen #entrepreneur

#identity #culture #antropologie #anthropology

Share this Post