De maand van de creator

MAAND VAN DE CREATOR | deel 1 | TR-IBU.NL

Ieder merk heeft karakter nodig. Is dit die van jou? Maart is bij TR-IBU de maand van: de creator. 

Ben jij degene die de verhalen van je klanten als geen ander kan vertellen? Verbind jij mensen met elkaar op een dieper level, door ideeën waar te maken? Ben jij die ondernemer die zonder moeite zijn eigen visie kan vormgeven en dit voor zijn klanten ook tot leven brengt? Dan is de kans groot dat jij een creator bent. Wat een geluk! Met jouw creativiteit en conceptuele brein inspireer je mensen. Wat zouden zij graag kunnen wat jij kan. Je ziet misschien zelf niet hoe waardevol dat allemaal is en hoe fijn het is om je te omringen met mensen zoals jij. Je help je klanten om zich te onderscheiden van de massa. Om echt en authentiek te zijn. Je bent een held!

Je leest er alles over op https://www.tr-ibu.nl/archetype/creator/. Benieuwd of de creator het karakter van jouw merk is? Doe onze gratis Native Brand test op: https://www.tr-ibu.nl/native_brand_test/

Natuurlijk heeft ieder archetype iets heel moois en waardevols! Maar hoe lekker om soms ook gewoon heel hard om ze te lachen? Dat doen wij later deze maand aan de hand van TR-IBU’s creator archetype’tje. En daarnaast in deze maand van de cretator bakken vol inspiratie voor alle creators onder ons. Waaronder dé succesfactoren van de creator. Niets missen? Volg ons op LinkedIn en Instagram

#tribu #tr_ibu #tribe 

#nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding 

#sterkmerk #merkidentiteit #merkstrategie

#eenmerkdatklopt

#creator  #creativiteit  #designer #dromer 

#demaandvan #ondernemen #entrepreneur

#identity #culture #antropologie #anthropology

Share this Post