Het gezicht van de minnaar

MAAND VAN DE MINNAAR | deel 1 | TR-IBU.NL

Ieder merk heeft karakter nodig. Is dit die van jou? Februari is bij TR-IBU de maand van: de minnaar.

Vertel eens. Verlang jij ernaar – en ben jij er ook meesterlijk goed in – om ergens helemaal in op te gaan? Of dat nu in iemand of in iets is? Weet jij als geen ander hoe je mensen het gevoel geeft dat ze de mooiste, meest bijzondere mens op aarde zijn? Is geen gesprek je te diepgaand? En kun jij intens genieten van mooie en lekkere dingen? Een weelderige bos bloemen, een heerlijke chocolade lavacake of het lekkerste glas wijn dat je ooit proefde?

Dan is de kans groot dat er een minnaar in je schuilt. Wat een geluk! Met jou als aan onze zijde voelen we ons geliefd, écht verbonden en in staat om met volle teugen te genieten van al het moois dat de wereld te brengen heeft. Het is voor jou zo vanzelfsprekend dat je misschien niet ziet hoe bijzonder dat gevoel is. Deze maand vertellen we je er alles over. Je leest nu al alles over de minnaar op https://lnkd.in/gt-N79P. Benieuwd of de minaar het karakter van jouw merk is? Doe onze gratis Native Brand test hier. #nativebranding

#brandarchetypes #branding #merkstrategie #eenmerkdatklopt #minnaar #lover #love #beauty #indulgence

Share this Post