heerser archetype

TIME TO PLAY WITH YOUR BRAND :-)

Wij nemen de kracht van archetypen serieus. Maar dat betekent niet dat je niet af en toe ook om en met ze kan lachen. Daarvoor gebruiken we het liefst onze archetype’tjes. Je kent ze misschien wel: het zijn gimmicky personages, die een aantal karaktertrekken van de archetypen zwaar overbelichten. 

Voor de heerser kan dat bijvoorbeeld deze autoritaire koning zijn. Een man (of vrouw) die met ijzeren hand regeert over zijn volk en onderdanen. Zijn macht is onbetwijfeld. Hoewel hij zich doorgaans – bewust van de verantwoordelijkheid die hij heeft – respectvol en waardig opstelt, kan hij soms ineens vervallen in grootsheidswaanzin. Tegenspraak dult hij niet, ervaart hij als zagen aan de poten van zijn troon. 

Wie herkent zich tijdens deze maand van de heerser in deze uitspraak van deze autoritaire koning? 

“You are either on my side, by my side, or in my fucking way – Choose wisely ;)”

Vertel eens, heb jij ook wel eens de neiging om teveel de regie in handen te willen houden? Zijn volgzame en loyale volgers iets wat jij heel natuurlijk vindt? Dan is de kans groot dat je een heerser bent! Je hebt er meer geluk mee dan je waarschijnlijk beseft! Weten of dat zo is? Doe gratis onze Native brand test https://www.tr-ibu.nl/native_brand_test/ en laat ons weten of jij je hierin herkent, vinden we leuk!

#tribu #tr_ibu #tribe 

#nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding 

#sterkmerk #merkidentiteit #merkstrategie

#eenmerkdatklopt

#epic #questions #answer #truth

#native #insideout #archetypetje #heerser #koning #leiderschap

#ondernemen #entrepreneur

#identity #culture #antropologie #anthropology

Share this Post