De maand van de rebel

MAAND VAN DE REBEL | deel 1 | TR-IBU.NL

Ieder merk heeft karakter nodig. Is dit die van jou? Juli is bij TR-IBU de maand van: de rebel. 

Zeg eens eerlijk… Hou jij van shockeren? Kick jij erop om de boel op te schudden en zo verandering teweeg te brengen? Weet jij anderen te bevrijden van onderdrukking? Gebruik jij discomfort en ontwrichting om ervoor te zorgen dat anderen zich bij de status quo niet meer prettig voelen? Dan weet je als geen ander hoe inspirerend het is om je te omringen met mensen zoals jij. Een schop onder je kont krijgen, laten zien dat het ook anders kan en dus anders moet! Revolutionair en brutaal eerlijk. Dát is wat jouw klanten bij jou voelen. Je leest er alles over op www.tr-ibu.nl/rebel. Benieuwd of de rebel het karakter van jouw merk is? Doe onze gratis Native Brand test op: https://www.tr-ibu.nl/native_brand_test/

Natuurlijk heeft ieder archetype iets heel moois en waardevols! Maar hoe lekker om soms ook gewoon heel hard om ze te lachen? Dat doen wij later deze maand aan de hand van TR-IBU’s rebel archetype’tje. En daarnaast in deze maand van de rebel bakken vol inspiratie voor alle rebellen onder ons. Niets missen? Volg ons op LinkedIn en Instagram!

#tribu #tr_ibu #tribe 

#nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding 

#sterkmerk #merkidentiteit #merkstrategie

#eenmerkdatklopt

#rebel #revolutionair #vrijheid #rebels 

#demaandvan #ondernemen #entrepreneur

#identity #culture #antropologie #anthropology

Share this Post