Party poopers

De clown zorgt altijd voor een lach. Hij bekijkt het leven van de zonnige kant en weet je blik zo te draaien dat het allemaal wat luchtiger wordt. Leuk natuurlijk, maar soms ook om gillend gek van te worden. Omdat we de serieuze kant van dingen op dat moment belangrijk en waardevol vinden bijvoorbeeld. Of omdat de grappen en grollen voorspelbaar worden. Op dat soort momenten irriteren we ons eigenlijk een beetje aan de clown. Altijd maar weer lollig moeten doen. Pfffff.

Clowns houden niet van ‘party poopers’, mensen die heel ernstig in het leven staan of mensen zonder gevoel voor humor. Vanuit die gedachte kan het daardoor lijken alsof de clown door het leven fladdert zonder goed na te denken over acties of bepaalde issues niet aan durft te gaan.

Hij kan hier soms wat nonchalant mee omspringen. Voor hem wordt het anders saai en is hij bang dat hij zich zal gaan vervelen. Verveeld en ongelukkig tijd verdrijven is niet zijn cup of tea. De grootste angst van de clown is om zelf saai gevonden te worden, dus doet hij al het mogelijke om overal een geintje van te maken.

Stoor je je daaraan? Dan ben jij waarschijnlijk geen clown (of juist wel, natuurlijk!). Wees gerust, de maand van de clown is bijna voorbij. In mei duiken we in de wereld en belevingswereld van de zorgzame! Degene die altijd voor je klaarstaat en zichzelf wegcijfert voor een ander. Het belooft dan ook een compassievolle maand te worden.

MAAND VAN DE CLOWN | deel 6 | TR-IBU.NL

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#clown  #demaandvandeclown
#humor #fun #inthemoment #connect #joker

#havingfun #playful #lovinglife

Share this Post