Later lach je erom

MAAND VAN DE CLOWN | deel 2 | TR-IBU.NL

Ouderschap, niemand heeft je ooit beloofd dat het makkelijk zou zijn. En breek me de bek niet open over pubers. Herken je die momenten dat je weer eens door het huis roept “Tis hier geen hotel”, wat overigens vaak aan dovemans oren lijkt te zijn gericht? Saskia en Martine creëerden de website www.tishiergeenhotel.nl waar ze voor ouders dit soort herkenbare situaties bundelen onder de noemer ‘Later lach je er om’.

Typisch voor de clown, een lastige situatie omkeren en er iets luchtigers van maken. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje, dus laten we er dan maar het beste van maken en er af en toe met een gezonde dosis humor naar kijken. En precies die humor blijkt een schot in de roos voor puberouders. Het platform is inmiddels al uitgebreid met een boek en er wordt gewerkt aan een scheurkalender voor de dagelijkse dosis offline relativerende humor. Heerlijk om te zien dat je niet alleen bent en weer met beide benen op de grond te worden gezet. Want eigenlijk is het toch ook geen wereldramp dat die pubers je af en toe het bloed onder je nagels vandaan halen? Zijn we niet allemaal een beetje rebels geweest op die leeftijd? En ook wij zijn uiteindelijk prima terecht gekomen, dus neem het met een korreltje zout als die hormoonbom weer eens door je huis stuitert.

Tis hier geen hotel begrijpt wat klanten van TR-IBU ook al lang weten: als je je merk bouwt vanuit een archetype én alles daarmee in lijn brengt, is je aantrekkingskracht magnetisch. Wil jij weten hoe je dat doet? Doe dan eerst onze Native Brand test hier: www.tr-ibu.nl/native_brand_test/ en neem contact op met ons voor je uitgebreide testresultaten. Scoor jij hoog op de clown? Wat een geluk! Voor alle clowns hebben wij in de maand van de clown een bijzonder aanbod! Als je deze maand kiest voor het Native Brand programma, dan krijg je niet alleen het intense en impactvolle programma van dertien weken én jouw eigen Native Brand strategie, maar ook nog eens de Native Brand scan (twv 2500 euro!) er gratis bij! Door deze scan hou je focus op het implementeren van jouw Native Brand strategie. Het is zonder enige twijfel de zekerste stap naar een sterk en authentiek merk

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie #tishiergeenhotel #pubers #ouders #laterlachjeerom

#clown  #demaandvandeclown #jester
#humor #fun #inthemoment #connect #joker

#havingfun #playful #lovinglife

Share this Post