Het gezicht van de creator

Wat een creativiteit zie je hier! Een eindeloze stroom aan ideëen en concepten, kleuren en vormen. Dingen die nog niet bestonden en hier ontstaan. We zien hier de creator aan het werk. Creatormerken zien mogelijkheden in uitdagingen. Waar anderen tegenslagen zien, vinden zij juist nieuwe ideeën om de wereld een stukje mooier te maken.

Vormgeving en design zijn van groot belang voor merken die het creator archetype omarmen. Zij geven onze samenleving toegevoegde waarde. Esthetisch en soms zelfs kunstig in vorm en taal, zijn zij erop gericht om waardering en ontzag te krijgen. En dat hebben we, ontzag, want wát een bron van inspiratie deze creatoren! We zouden willen dat wij dit hadden bedacht.

Hoewel waardering en ontzag ertoe doen, zijn deze creatievelingen alles behalve egoïstisch in hun werkwijze. Alles om maar iets nieuws te doen ontstaan! Samenwerken, brainstormen, de wereld een stukje mooier maken. Werknemers van creatormerken krijgen alle ruimte voor de ontwikkeling van hun eigen creatieve proces. Inspireren door te creëren, en vice versa.

Creatormerken stimuleren zelfexpressie. Om onze eigen ik te laten zien aan de wereld. Hun producten en diensten helpen daarbij. Iedereen is uniek en mag dit uitdragen. Wij houden er van om ons eigen leven vorm te geven. Do it yourself, op onze eigen, unieke manier.

Hoe meer je je merk vanuit je eigen archetype opbouwt, hoe makkelijker het is om ‘jouw type klanten’ aan te trekken. Weet jij als geen ander hoe je jouw klant inspireert en de mogelijkheid geeft om te laten zien wie ze zijn? Zie jij kansen waar anderen een negatieve kijk hebben? Dan ben jij misschien wel een échte creator! Durf jij de test te doen op www.tr-ibu.nl/native_brand_test?

MAAND VAN DE CREATOR | deel 5 | TR-IBU.NL

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#creator #demaandvandecreator
#creativity #imagination #vision

#creatingvalue #artistic #selfexpression #kansen #vormgeving #design

Share this Post