Alexa over #doenwatklopt dagen: Insights

Wow, wat een feest was het weer! Gisteren, de start van de derde serie #doenwatklopt dagen. Zo’n dag dat je zomaar de kans krijgt om intens aan het werk te zijn met mooie ondernemers. Over hun schouder mee te kijken, een spiegel te zijn. Ze mee op reis te nemen naar hun meest natuurlijke, dikwijls onbewuste en impliciete, voorkeuren. Ze te laten zien wat ze heus wel weten maar écht niet altijd zien.

Ondernemers zoals Alexa. Op ontdekkingsreis in de wereld van haar archetypen. Aan de slag met de Native Branding van haar bedrijf. Doen wat klopt. Het creëren van een sterk en authentiek merk, gebaseerd op haar intrinsieke waardes.

Wij weten inmiddels wel hoe tof het is om kwartjes te zien vallen en minds te zien shiften. Maar om in zulke rake woorden (jaja, alles wat Alexa schrijft is raak) terug te horen hoe zij de dag beleefde, beroert opnieuw.

Dank Alexa, voor wie je bent en voor je besluit om jouw sterke merk in de wereld te zetten. We kijken uit naar het vervolg. #doenwatklopt

Ben je benieuwd welk archetype jij bent? Doe onze Native Brand test hier: www.tr-ibu.nl/native_brand_test/ en wie weet zien we je terug in een van onze workshops later dit jaar.

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#creator #demaandvandecreator
#doenwatklopt

Share this Post