Everything that now exists, was once imagined

MAAND VAN DE CREATOR | deel 3 | TR-IBU.NL

“Que Será Será, whatever will be, will be.” Het is niet voor niets het begeleidende nummer onder de nieuwste merkcommercial van Samsung.

Samsung, dat zich meer en meer laat zien als creatormerk, begrijpt als geen ander dat creativiteit gaat over innoveren, concepten ontwikkelen, bedenken wat nu nog niet bestaat.

Everything that now exists, was once imagined. Het is deze verbeeldingskracht die creatormerken zo aantrekkelijk maakt voor hun klanten. Creators zijn visionairs die nieuwe perspectieven brengen. Zij zien potentie waar anderen het niet zien en moedigen innovatie en schoonheid aan. De creator op zijn best ontwikkelt producten die van langdurige waarde zijn en van grote invloed op de wereld.

In het willen hebben van invloed, zit het schijnbaar tegenstrijdige van de creator. Het is eenvoudig om zijn non-conformistische en innovatie geest te verwarren met behoefte aan verandering. Maar niets is minder waar. Voor de creator is creëren dé manier om de oncontroleerbare wereld juist te structureren.

En eerlijk is eerlijk. Creatie en innovatie hebben onze levens de afgelopen decennia flink veranderd. En als we Samsung mogen geloven, staat ons nog heel wat te wachten.

In de commercial worden we omver geblazen door naadloze ervaringen met meerdere apparaten, kunstmatige intelligentie, radicaal nieuwe displays. Het toont creators zoals ontwerpers en tattoo-artiesten en laat natuurlijk zien hoe Samsung hen en andere techies, zoals gamers, het leven makkelijker maakt. Ze creëren hiermee ook een teaser van de Samsung’s 5G-producten en opvouwbare displaytechnologie, die nog niet beschikbaar is voor het publiek maar waar al wel achter de schermen aan wordt gewerkt.

Ben je benieuwd of jij een creator bent? Doe onze Native Brand test hier: www.tr-ibu.nl/native_brand_test/

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#creator #demaandvandecreator
#5G #future #creativity #imagination #vision

#creatingvalue #artistic #selfexpression #samsung #artificialintelligence #queserasera

Share this Post