The world needs your creative energy

MAAND VAN DE CREATOR | deel 2 | TR-IBU.NL

“The world needs your creative energy.” Dat is nog eens een belofte die de creators onder ons aanspreekt!

Dropbox laat in deze commercial zien dat hun klanten, de creators van deze wereld, het in hun bedrijf niet zonder deze online opslagmogelijkheden zouden kunnen doen. Om in een lekkere creatieve flow te blijven, is het belangrijk dat alle toffe designs en storyboards goed kunnen worden bewaard en gedeeld. Dropbox begrijpt zijn doelgroep als geen ander en gaat in gesprek met hun klanten om alle behoeftes te inventariseren en zo hun product op maat te maken. Ze geven de makers alles om hun beste werk, zowel op desktop als mobiel, te bewaren en te delen.

“Watch how Dropbox keeps it [your creative energy] flowing.”

Gestart in 2007 heeft Dropbox de wereld overgenomen als #1 cloudopslag, met een omzet van 1 miljard en ruim 500 miljoen gebruikers in 2017. Houston, een van de oprichters, is zelf een creator pur sang. In zijn tienerjaren maakte hij al diverse start-up plannen. Dropbox ontstond uit frustratie, nadat hij (als creator) zijn USB-stick vergat op kantoor.

Dropbox creërde een dienst dat van langdurige waarde is voor zijn ideale klanten. Iets dat nog niet bestond, die een behoefte bevredigt waarvan we niet eens wisten dat we hem hadden. Geen USB-sticks meer die nog op kantoor liggen, wanneer je in de late avonduren een creative brainwave hebt. Online verdergaan waar je gebleven was, samen met anderen.

Bij Dropbox moedigen ze innovatie en schoonheid aan. Op de website deelt Dropbox, de unieke verhalen van klanten, de talenten en concepten die, mede dankzij Dropbox, tot leven zijn gekomen. Dropbox viert – anders gezegd – het leven van de creator!

Dropbox begrijpt wat klanten van TR-IBU ook al lang weten: als je je merk bouwt vanuit een archetype én alles daarmee in lijn brengt, is je aantrekkingskracht magnetisch. Wil jij weten hoe je dat doet? Doe dan eerst onze Native Brand test hier: www.tr-ibu.nl/native_brand_test/ en neem contact op met ons voor je uitgebreide testresultaten. Scoor jij hoog op de creator? Wat een geluk! Voor alle creators hebben wij in de maand van de creator een bijzonder aanbod! Als je deze maand kiest voor het Native Brand programma, dan krijg je niet alleen het intense en impactvolle programma van dertien weken én jouw eigen Native Brand strategie, maar ook nog eens de Native Brand scan (twv 2500 euro!) er gratis bij! Door deze scan hou je focus op het implementeren van jouw Native Brand strategie. Het is zonder enige twijfel de zekerste stap naar een sterk en authentiek merk

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#creator #demaandvandecreator
#stability #control #creativity #imagination #vision

#creatingvalue #artistic #selfexpression #dropbox #cloudstorage #workflow

Share this Post