De maand van de heerser

MAAND VAN DE HEERSER | deel 1 | TR-IBU.NL

Twaalf maanden, twaalf brand archetypes*. Iedere maand staat er bij TR-IBU één in het zonnetje. Januari is de maand van de heerser. Logisch natuurlijk, want als het nieuwe jaar begint, pakken we allemaal oh zo graag regie over ons leven. Goede voornemens, grootse plannen. Dit jaar wordt ons jaar! De heerser is een leider pur sang, die niets liever doet dan ons de weg wijzen naar dat wat werkt.

De komende maand leer je de heerser kennen, want wij delen diverse interessante, waardevolle en grappige ins en outs. Je ontdekt zijn kwaliteiten, waarom we zo van hem houden. We vertellen verhalen over heerser-ondernemers, delen typische heerserquotes en -beelden en laten gave campagnes zien van grote heersermerken. Alles om de heersers onder ons te inspireren om een sterk en authentiek merk te creëren. Hou TR-IBU dus zeker in de gaten de komende maand!

Wordt jij als ondernemer gedreven door controle? Hou jij ervan als de dingen gebeuren op de juiste manier? Heb jij het antwoord op wat ‘het juiste’ is, en wil je niets liever jouw succesformule delen met anderen? Is leiderschap voor jou als ademen en begrijp je het niet als andere mensen hun leven of business lijken te vergooien? Dan ben jij misschien wel een échte heerser! Durf jij de test te doen op www.tr-ibu.nl/native_brand_test?

*De wijsgeer is één van de twaalf psychologie-onderbouwde archetypen. TR-IBU gebruikt deze archetypen om ondernemers te helpen met het creëren van een sterk én authentiek merk: Native Branding. Lees hier meer over Native Branding en de brand archetypes.

 

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#heerser #demaandvandeheerser
#ruler #rules #leader #leadership #leiderschap #richting

#controle #stability #business #ownerschip #onebestway

 

Share this Post