Let excellence be your brand

Deze speech van Oprah is ALLES waar wij bij TR-IBU voor staan. Het moment dat we deze video zagen wisten we: dit is voor ons gemaakt. En omdat zij zo goed verwoordt wat wij uitdragen als magiërmerk, is dit de perfecte afsluiting van de maand van de magiër.

Magischer dan dit wordt het niet. Als je 5 minuten van je tijd besteedt aan het kijken, en vooral luisteren, naar deze video, dan hoor je alles wat ook wij beloven. We willen jou empoweren. Want alles begint en eindigt bij jou. De persoon die jij bent. Want jij bent uniek, net zoals de keuzes die jij in je leven maakt.

Bij TR-IBU laten we zien wie jij écht bent en wat je diepste verlangen is. Want we weten, net als Oprah, dat jij niet alleen op zoek bent naar succes. Dat je niet enkel iets in de wereld wil neerzetten. Jouw ware ik laten zien en dit in jouw merk tot uitdrukking brengen, dát is de radicale keuze die je maakt.

Oprah zegt dit: Want diep in jou zit een duidelijke visie van waaruit je leeft. En met die visie kun je mensen, of misschien wel de wereld, dienen. Zodra je dit weet, hier betekenis aan toevoegt en het in de wereld brengt, dan beloven we je dat succes vanzelf volgt. Succes voor de lange termijn, want jij staat hiermee zo dicht bij jezelf, dat het voor jou zo vanzelfsprekend wordt als ademhalen. Wees niet bang om fouten te maken, maar leer van je fouten. Er is niks zo menselijk als dat. Het zorgt voor groei en brengt je steeds dichter bij je ware zelf. En die ware zelf voed je het beste als je jezelf omringt met mensen die in jou geloven, jouw potentieel zien en je hierin stimuleren. Volg je gevoel en doe wat klopt, een van de lijfspreuken waar we scheutig mee strooien bij TR-IBU. Wees niet bang om excellent te zijn in wat je doet, als het klopt. Want dát is hoe een merk ontstaat.

Weten wie je bent en wat je wil? Wil je leren hoe je daar excellent in wordt? Versnellen in die zoektocht? Ontdek dan de kracht en het succes van Native Branding. In de maand van de magiër biedt TR-IBU aan alle magiërs het Native Brand programma met een grote extra! Stap je in november als magiër in? Dan krijg je niet alleen het Native Brand programma en jouw eigen Native Brand strategie, maar ook nog eens TR-IBU’s Native Brand scan (twv 2500 euro) cadeau. Met deze scan maak je de best mogelijk start met de implementatie van jouw kersverse strategie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#magier #demaandvandemagier
#magician #dreams #magic #uitvinder #visionair #intuitie #intuition

#makedreamscometrue #oprah

#excellent #vision

 

MAAND VAN DE MAGIER| deel 8 | TR-IBU.NL

Share this Post