De vele gezichten van de magiër

Wow, wat een opwinding voel je als je naar deze beelden kijkt. Dit is het gezicht van de magiër*.Voelen we nu het excitement van het durven geloven in wonderen? We zien mensen die iets lijken te zien of kunnen waar we niet alles van begrijpen, maar wat we graag zouden ervaren. Of dat nu innerlijke rust, spirituele kracht of wetenschappelijke kennis is. Magiërs verbinden maar wat graag die werelden.

Met hun visie en intuïtie lijken ze te beschikken over ‘het grote weten’. En oh, dat willen wij ook wel. Weten wat onze bedoeling is, hoe we ons leven zo zinvol mogelijk kunnen inrichten. Vanuit een soort oer-overtuiging iets in de wereld brengen wat er nog niet was. Impact maken.

Oh magiër laat ons in je buurt zijn. Verlicht ons en onze levens met je inzichten, technologische snufjes en kennis. Help ons onszelf zien zoals jij ons ook ziet.

Get the picture? Dan begrijp je dat het magiër archetype past bij organisaties en bedrijven in coaching en ontwikkeling, maar ook in de technologische- en internetbranche. Grote namen zoals Apple, Axe, Tony Robbins en Mastercard zijn echte magiërmerken! Zoals bij ieder archetype, heeft de magiër duizenden gezichten. Je vind hem dan ook in verrassende andere branches.

Bij TR-IBU is november de maand van de magiër. Kom je op onze site kijken wat er allemaal over dit bijzondere archetype te ontdekken is? En lees er meteen alles over het speciale aanbod voor magiërs deze maand!


*Het magiër archetype is een van twaalf psychologie-onderbouwde archetypen. Alle écht succesvolle merken kennen zichzelf en hun charme. Ze bouwen hun merk vanuit hun specifieke archetype. Op de website van TR-IBU kun je gratis jouw archetype ontdekken met de Native Brand test.

 

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#magier #demaandvandemagier
#magician #dreams #magic #uitvinder #visionair #intuitie #intuition

#makedreamscometrue #apple #axe #mastercard #tonyrobbins

#portraits #faces #portretten

 

MAAND VAN DE MAGIER| deel 7 | TR-IBU.NL

 

Share this Post