The magic of words

 

“Hoe kan het nou dat het zó klopt?” Suzanne las net haar corporate story – onderdeel van haar Native Brand strategie – aan haar man Bart voor. “Deze mensen kennen jou een paar weken en ze brengen precies onder woorden waar jij voor staat, en nog op exáct de juiste toon ook.”

Hoe dat kan? Dat leggen we graag uit.

Daarom vertellen we kort deze anekdote over Maaike. Ook zij stapte in het Native Brand programma. In één van de eerste weken, kreeg ze de vraag: welke emotie roep jij op bij jouw klanten? Maaike worstelde en klapte dicht. We stelden een andere vraag, lieten haar vertellen, luisterden en vroegen door. Ze zei prachtige dingen, die ons bij bleven. We gaven haar haar eigen woorden terug aan het einde van het gesprek. Maaike werd er emotioneel van. “Waar haal je die woorden vandaan?” Uit jou Maaike. Ze zitten in jou.

Alle klanten van TR-IBU herkennen dit. Je bent je gewoon niet bewust van de dingen die je zegt. Het helpt om twee paar oren te hebben om te luisteren. En één extra stel hersenen om de juiste vragen te stellen en verbanden te leggen.

Soms voelt het als magie, als je het meemaakt. Hoe kan dit nou? Wij zeggen vaak: “Jouw verhaal staat al geschreven, maar nog met onzichtbare inkt. Je moet de woorden nog vinden, ze zitten al in jou.” Het is zoals Natasha Beddingfield zingt: “No one else can speak the words on your lips. Drench yourself in words unspoken, live your life with arms wide open. Today is where your book begins, the rest is still unwritten.”

De juiste woorden vinden, heeft een magische uitwerking en ongelofelijke kracht! Denk maar eens aan hoe affirmaties werken. Schrijver en internationaal spreker Yehuda Berg zei ooit: “Words are singularly the most powerful force available to humanity. We can choose to use this force constructively with words of encouragement, or destructively using words of despair. Words have energy and power with the ability to help, to heal, to hinder, to hurt, to harm, to humiliate and to humble.” Als er zoveel mogelijk is met woorden, kun je maar beter de juiste woorden vinden en gebruiken.

Wil jij weten wat jouw woorden zijn? Jouw eigen, authentieke én krachtig taal? Ontdek hoe je als ondernemer de magie van woorden kunt gebruiken. Dat doe je met Native Branding, en dat begint met ontdekken wie jij bent. Doe daarom nu onze Native Brand test op https://www.tr-ibu.nl/native_brand_test/  

In de maand van de magiër biedt TR-IBU aan alle magiërs het Native Brand programma met een grote extra! Stap je in november als magiër in? Dan krijg je niet alleen het Native Brand programma en jouw eigen Native Brand strategie, maar ook nog eens TR-IBU’s Native Brand scan (twv 2500 euro) cadeau. Met deze scan maak je de best mogelijk start met de implementatie van jouw kersverse strategie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes
#archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #ode #inspiratie  

#magier #demaandvandemagier #dromen #vision #intuition
#magician #dreams #magic #visionair #intuitie

 

#words #woorden #taal #language #themagicofwords

MAAND VAN DE MAGIER| deel 5 | TR-IBU.NL

Share this Post