Het gezicht van de wijsgeer

wijsgeer portretten

 

Wow, wat een koele, rustige mensen zie je hier! Je voelt bijna hun kennis stromen. Dit is het gezicht van de wijsgeer*. Je ziet in gedachten verzonken mensen, ze gaan helemaal op in hun vraagstuk. Ze studeren, lezen en vertellen. Onderzoekende geesten, met onderzoekende materialen. Ingewikkelde formules, reusachtige sterrenkijkers en petrischaaltjes met iets dat voor het blote oog onzichtbaar is. Wordt in dat schaaltje nieuw leven gecreëerd? Kijkend naar deze beelden voel je de grootste belofte van kennis. Dat eigenlijk alles wat ooit onmogelijk leek, mogelijk blijkt als we maar vragen blijven stellen en zoeken naar het antwoord.

 

Get the picture? Dan begrijp je dat het wijsgeer archetype past bij organisaties en bedrijven in de kennisindustrie, in het onderzoek, in de media. Maar ook grote namen zoals Google en Oprah zijn echte wijsgeermerken! Want, zoals bij ieder archetype, heeft ook de wijsgeer duizenden gezichten. Je vind hem dan ook in verrassende andere branches.

 

Bij TR-IBU is oktober de maand van de wijsgeer. Kom je op onze site kijken wat er allemaal over dit bijzondere archetype te ontdekken is? En lees er meteen alles over het speciale aanbod voor wijsgeren deze maand!


*Het wijsgeer archetype is een van twaalf psychologie-onderbouwde archetypen. Alle écht succesvolle merken kennen zichzelf en hun charme. Ze bouwen hun merk vanuit hun specifieke archetype. Op de website van TR-IBU kun je gratis jouw archetype ontdekken met de Native Brand test.

 

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes

#archetypes #branding

 

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

 

#identity #culture #ode #inspiratie #portretten #portraits

#kennis #knowledge #wisdom #wijsheid #truth #waarheid

 

#wijsgeer #demaandvandewijsgeer

 

MAAND VAN DE WIJSGEER | deel 6 | TR-IBU.NL

Share this Post