Ontdekken in beeld

Portretten ontdekkingsreiziger

 

Wow, wat een enorme bak beleving en avontuur zie je hier! Je proeft bijna de smaak van verse buitenlucht en avontuur achter je scherm. Dit is het gezicht van de ontdekkingsreiziger*. Je herkent de ontdekkingsreiziger aan zijn open blik naar de wereld. Zijn zoekende houding, bereidheid tot het opzoeken en overgaan, de concessies die hij doet inzake luxe en bezit. De ontdekkingsreiziger is altijd en overal bezig met het creëren van nieuwe ervaringen en herinneringen.

 

Get the picture? Dan begrijp je dat het ontdekkingsreiziger archetype past bij organisaties en bedrijven in de reisbranche. En organisaties voor wie buiten de natuurlijke habitat is. Maar vergis je niet, de ontdekkingsreiziger heeft duizenden gezichten. Eigenlijk kan (en wil!) iedereen een ontdekkingsreiziger zijn, dus vind je hem in verrassende andere branches.

 

Bij TR-IBU is augustus de maand van de ontdekkingsreiziger. Kom je op onze site kijken wat er allemaal over dit bijzondere archetype te ontdekken is? 


*Het ontdekkingsreiziger archetype is een van twaalf psychologie-onderbouwde archetypen. Alle écht succesvolle merken kennen zichzelf en hun charme. Ze bouwen hun merk vanuit hun specifieke archetype. Hier kun je gratis jouw archetype ontdekken met de Native Brand test.

 

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture

#ontdekkingsreiziger #explorer #demaandvandeontdekkingsreiziger

#ode #inspiratie #portretten

 

MAAND VAN DE ONTDEKKINGSREIZIGER | deel 7 | TR-IBU.NL

Share this Post