Je eigen pad volgen, het verhaal van Caroline

Caroline

 

Toen Caroline als kind een klavertje vier zocht, vond ze een klavertje vijf. Nóg meer geluk dus. Je zou zeggen dat deze vrouw voor het geluk geboren is. En als je weet hoe bijzonder zij is – dat zie je op deze foto maar nóg meer als je haar ontmoet – dan weet je dat dat ook zo is.

 

Niet dat de levensweg van Caroline geen obstakels kent. Integendeel. Maar er is iets aan deze vrouw waardoor ze opvalt.

 

Ze viel ook op toen wij elkaar ontmoetten, als deelnemers in een businessschool. Zij: een opvallende verschijning, overrompeld en enthousiast door de inzichten die ze in de business school kreeg. Ik: gewoon ik, geïnspireerd en enigszins gereserveerd over wat ons er werd verteld. We bleken een goede match, Caroline en ik. En een vriendschap ontstond. Toen Caroline onze Native Brand test deed, ontdekte zij wat ik al wist. Zij: ontdekkingsreiziger. Ik: magiër. Caroline besloot het Native Brand programma te volgen. En dat bracht magie!

 

Kijk, ontdekkingsreizigers als Caroline laten zich graag en makkelijk verleiden door nieuwe wegen en andere perspectieven. Zij worden gedreven door de vrijheid om hun eigen pad te kiezen, anders te zijn. Én door een zoektocht naar ‘het paradijs’, waarvan zij geloven dat het ergens moet bestaan. Een keuze maken en daarbij blijven, is lastig voor ontdekkingsreizigers. Het pad van de ander lonkt altijd en overal. Caroline weet dat, en herkent dat inmiddels, als geen ander. Terwijl juist haar eigen pad haar op buiten verwachting mooie plekken brengt.

 

Caroline’s eigen pad ligt bezaaid met verhalen van bijzondere mensen. Met als belangrijkste thema: Natuurlijke Communicatie. Communicatie kan de afstand tussen mensen vergroten. In de zeventien jaar waarin Caroline in grote bedrijven werkzaam was én later in haar werk als coach heeft zij dat dagelijks ondervonden. Maar communicatie kan – zeker als deze natuurlijk is – ook verbinden. De afstand tussen mensen – en werelden – overbruggen.

 

Het meest bijzondere verhaal van Caroline gaat over Laetitia, haar 18-jarige dochter. Een bijzonder meisje dat het leven van Caroline op evenzo bijzondere wijze verrijkte. Hoe verzot Caroline ook is (en altijd al was) op communicatie: haar dochter sprak de eerste zes jaar van haar leven geen woord. Zij leerde Caroline verwachtingen van de ander loslaten, en te kijken naar mogelijkheden en (groei)kansen. Uit pure liefde voor Laetitia vond Caroline zichzelf opnieuw uit. Zij wist intuïtief dat de oplossing bij haarzelf lag. Ze leerde geduldig gebaren, praatte tegen Laetitia, zong liedjes, las verhaaltjes voor in combinatie met de gebaren. En het werkte! Laetitia ging spreken! En het bijzondere: nog nooit heeft Caroline zó intens gecommuniceerd met iemand als met Laetitia. Laetitia is haar leraar geweest, wees haar de weg naar de wereld van Natuurlijke Communicatie.

Nu Laetitia zelfstandig is, geeft Caroline haar wijsheid en ervaringen door aan de mensen met wie zij werkt. Wijsheden die gaan over Natuurlijke Communicatie.

 

Caroline ontdekte in het Native Brand programma dat haar nieuwsgierige karakter niet alleen een valkuil kan zijn. Het zorgde ervoor dat zij leerde communiceren met haar dochter. Maar ook dat zij misschien wel de meest veelzijdige, creatieve, enthousiaste, ondernemende en verrassende coach is die een mens zich kan wensen. Eentje met het lef om ook een innerlijke zoektocht niet uit de weg te gaan, en met 1001 verhalen waaruit haar enorme levenservaring blijkt die ze gebruikt om zich probleemloos in jouw (belevings)wereld te verplaatsen. Strohoed op en valies met trainingsmaterialen in de hand… en Caroline gaat ervoor. Honderd procent met jou jouw pad ontdekken. Een beter reisgezelschap kun je je niet wensen.

 

Benieuwd naar wat Natuurlijke Communicatie precies is? Meer weten over de Natuurlijke Coaching en Communicatie van Caroline? Neem dan eens een kijkje op de site van (natuurlijk) Devijfklaver®: www.devijfklaver.be. Waaraan op dit moment hard gewerkt wordt – logisch, want ontdekkingsreizigers zijn altijd onderweg naar beter en mooier. 🙂

 

Met Caroline komt het wel goed. Die verdwaalt niet meer met TR-IBU aan haar zijde. Daarom hebben wij in de maand van de ontdekkingsreiziger een mooi aanbod voor alle andere Carolines van deze wereld. Ben jij ook een ontdekkingsreiziger en kies jij deze maand voor het Native Brand programma? Dan krijg je niet alleen het intense en impactvolle programma van dertien weken én jouw eigen Native Brand strategie, maar er ook nog eens de Native Brand scan gratis bij! Door deze scan hou je focus op het implementeren van jouw Native Brand strategie. Het is zonder enige twijfel de zekerste stap naar een sterk en authentiek merk.

 

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture

#ontdekkingsreiziger #explorer #demaandvandeontdekkingsreiziger

#ode #inspiratie #caroline #devijfklaver

 

MAAND VAN DE ONTDEKKINGSREIZIGER | deel 6 | TR-IBU.NL

 

Share this Post