New horizons: een ode aan de ontdekkingsreiziger

Ontdekkingsreiziger

 

Met de ontdekkingsreiziger is er never a dull moment. Hij is altijd grenzen aan het opzoeken én verleggen, de weg van de massa vermijdend door van de gebaande paden af te wijken. Want het avontuur lonkt op een nieuwe route!

 

Door de ontdekkingsreiziger hoeven wij ons nooit te vervelen, want hij neemt ons mee in zijn avontuur. Niet alleen letterlijk, maar ook door het gevoel dat hij bij ons losmaakt. We voelen gewoon dat we leven. Heerlijk!

 

Dat is waarom we zo van de ontdekkingsreiziger houden. Hij zorgt voor veel creativiteit en uitdaging op de werkvloer. Want out of the box denken, dat is wel aan hem besteed. Hij is ambitieus en gedreven, maar ook low maintenance als het gaat om luxe en comfort. Ook wel eens verfrissend!

 

En dan blijkt ineens dat we zó gewend zijn aan onze comfort, dat we er soms in gevangen zijn. De ontdekkingsreiziger weet ons even mee te nemen uit de alledaagse sleur. Weg van al het ‘moeten’ en de hectiek in ons werk, maar ook van de druk die we onszelf vaak opleggen. Hij laat ons zien dat het mogelijk is om te ontsnappen, al is het maar voor even. Het kan ook anders, dat bewijst hij!

 

De ontdekkingsreiziger heeft heel wat van de wereld gezien, en bekijkt de dingen dan ook graag vanuit meerdere perspectieven. Daardoor geeft hij ons inzichten, een manier om het ook eens van een andere kant te bekijken. Hij laat ons beseffen dat we het eigenlijk helemaal zo slecht niet hebben. Of juist dat het ook anders kan. De ontdekkingsreiziger brengt ons stapje voor stapje steeds dichter naar het paradijs.

 

Wat we gaandeweg pas beseffen, is dat de ontdekkingsreiziger ons tussen de regels door ook veel over onszelf laat inzien. Want dat paradijs, wat is dat eigenlijk voor jou? Durf jij van de gebaande paden af te gaan om te kijken wat dat je zal brengen? En hoe onafhankelijk ben jij eigenlijk, en ben je wel écht je authentieke zelf? Dit zijn vragen die de ontdekkingsreiziger in ons losmaakt. Hij laat ons dieper nadenken over dingen waar je normaal nooit over nadacht. We voelen ons meer verbonden met onszelf, met wat ons leven zinvol maakt dan ooit!

 

Het is dan ook niet gek dat klanten van ontdekkingsreizigermerken zo gelukkig zijn met alle ervaring en beleving die ze van hem krijgen. Mits hun merk klopt, natuurlijk! Gelukkig begrijpen ondernemende ontdekkingsreizigers als geen ander hoe belangrijk het is voor hun merk om tot in detail te begrijpen wie zij zijn!  

 

Wil jij dat ook weten? Doe dan meteen onze impactvolle Native Brand test. En ontdek wat TR-IBU voor je kan betekenen bij het creëren van jouw authentieke, sterke Native Brand.

 

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf

#identity #culture #merk #merkstrategie

#ontdekkingsreiziger #avonturier #demaandvandeontdekkingsreiziger #ode

 

MAAND VAN DE ONTDEKKINGSREIZIGER | deel 5 | TR-IBU.NL

Share this Post