De maand van de ontdekkingsreiziger

Maand van de ontdekkingsreiziger

 

MAAND VAN DE ONTDEKKINGSREIZIGER | deel 1 | TR-IBU.NL

 

Twaalf maanden, twaalf brand archetypes*. Iedere maand staat er bij TR-IBU één in het zonnetje. Augustus is de maand van de ontdekkingsreiziger. Logisch natuurlijk, want deze maand trekken we er weer massaal met zijn allen op uit! Lang leve de vrijheid en het avontuur!

 

De komende maand leer je de ontdekkingsreiziger kennen, want wij delen diverse interessante, waardevolle en grappige ins en outs. Je ontdekt zijn kwaliteiten, waarom we zo van hem houden. We vertellen verhalen over ontdekkingsreiziger-ondernemers, delen typische ontdekkingsreizigerquotes en -beelden en laten gave campagnes zien van grote ontdekkingsreizigermerken. Alles om de ontdekkingsreizigers onder ons te inspireren om een sterk en authentiek merk te creëren. Hou TR-IBU dus zeker in de gaten de komende maand!

 

Is vrijheid voor jou als ondernemer het belangrijkste dat er is? Vind jij jezelf avontuurlijk? Of juist niet? Durf jij de test te doen op www.tr-ibu.nl/native_brand_test? De uitslag zal je misschien verbazen!

 

*De ontdekkingsreiziger is één van de twaalf psychologie-onderbouwde archetypen. TR-IBU gebruikt deze archetypen om ondernemers te helpen met het creëren van een sterk én authentiek merk: Native Branding. Lees hier meer over Native Branding en de brand archetypes.

Share this Post