To jump or not to jump

MAAND VAN DE HELD | deel 8 | TR-IBU.NL

Echt helden doen wat ze moeten doen, zelfs als ze bang zijn. We kennen allemaal de quotes die ons dat vertellen. Toch is het makkelijker gezegd dan gedaan. In deze ge-ni-ale Zweedse documentaire Ten Meter Tower zien we hoe angst een loopje met je kan nemen, ook als je weet dat die angst irreëel is.

Tip: kijk hem helemaal uit. Wat zou jij doen als je daar boven stond? Met andere woorden: in hoeverre laat jij angst bepalen wat je doet? En wat zegt dat over jou als ondernemer?

Hou jij wel van een overwinning op jezelf? Is de adrenalinekick van buiten je comfort zone gaan jou niet onbekend? Geloof jij in jezelf altijd uitdagen, verbeteren? Next level shit. Dan is de kans groot dat de held in jouw archetypeprofiel dominant is. Je ontdekt met onze Native Brand test of dat zo is. Meer weten jouw natuurlijke aantrekkingskracht als held en over hoe je daarmee #eenmerkdatklopt creëert? Neem dan contact met ons op.

#nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding
#entrepreneur #ondernemer #antropoloog #anthropology
#identity #culture #merk #merkstrategie
#held #hero #inspiratie #tenmetertower #fear

 

Share this Post