Be strong

“Be strong, you never know who you inspire.”

Is dit een quote die jij aan je (virtuele) muur zou willen hangen? Dan is de kans groot dat jij een held bent. Lucky you! Deze maand is jouw maand, met bakken vol inspiratie over en voor de helden onder ons op tr-ibu.nl.

Wist je bijvoorbeeld al dat de wereld en tijd waarin wij nu leven on-ge-lo-fe-lijk goed bij helden past? Dat zit zo. Alles verandert zo snel, dat we mensen en merken nodig hebben die energie krijgen van verandering, die risico’s durven nemen en die zich willen bewijzen door uitdagingen aan te gaan. Als je dan ook nog bedenkt hoe resultaatgericht onze maatschappij is, weet je het zeker: we hebben die gedreven held gewoon nodig! Om de held te zijn die we zelf niet zijn in ons leven. Óf om ons te helpen met het ontdekken van de held in onszelf.

Wat is jouw favoriete heldenquote?

#entrepreneur #ondernemer #antropoloog #anthropology
#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding

#abrandnewyou #debesteversievanjezelf
#identity #culture #merk #merkstrategie

#held #hero #demaandvandeheld #ode #quote

Share this Post