I care. I care a lot. It’s kinda my thing.

Is dit een quote die jij aan je (virtuele) muur zou willen hangen? Dan zou je zomaar eens een zorgzame kunnen zijn. Lucky you! Deze maand is jouw maand, met bakken vol inspiratie over en voor de zorgzamen onder ons op tr-ibu.nl.

Wist je bijvoorbeeld al dat zorgzamen de toekomst hebben? We leven in een tijd en wereld van grote individualisme. Zorgzame merken doen een beroep op ons onderhuidse verlangen om te zorgen voor anderen en door anderen verzorgd te worden. We staan aan de vooravond van een trend waarin steeds meer mensen betekenis (en status!) ontlenen aan hun zorgzaamheid. Je zou dus kunnen zeggen dat zorgzamen trendsetters zijn. Let wel: de stijl van zorgen is wel anders dan, zeg, vijftig jaar geleden toen zorgen voor elkaar ook hot and happening was. Meer weten? Neem contact op met TR-IBU.

Benieuwd of jij een échte zorgzame bent? Doe dan snel de Native Brand test! Laat je het weten als je inderdaad een zorgzame bent?

#tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding #zorgzame #caregiver #demaandvandezorgzame #ode #quote #abrandnewyou #debesteversievanjezelf #identity #culture

Share this Post