19|01|’18 Impact maken

In ieder gesprek met iedere klant vertellen zij mij hoe groot de impact is die mijn Native Brand programma op ze maakt. Ik ben onder de indruk van hun toewijding, van hun vertrouwen in mij en van hun bereidheid om eerlijk naar zichzelf te kijken.

Samen ontdekken we (ik, maar zij zelf ook!) hoe bijzonder ze eigenlijk zijn. En wat de impact is op hun business, hun klanten en hun merk als ze besluiten juist dát te omarmen. Zij beseffen: mijn merk, dat ben IK! Het raakt ze voortdurend, en mij natuurlijk ook.

Zo bouwen we in dertien intense weken de strategie voor een sterk én authentiek merk, waar de bezieling en passie vanaf spat! Zij creëren daarmee grootste resultaten. “Het klopt weer” hoor ik. “Ik ervaar opnieuw de energie waarmee ik ooit startte”. Maar ook: “Het kost me geen moeite meer om te doen wat nodig is, en klanten vallen ineens voor me!”

Ben je ondernemer en wil jij in ook in dertien weken naar ‘a brand new you’? Kijk eens op https://www.tr-ibu.nl/native_brand_programma/

#entrepreneur #ondernemer #antropoloog #anthropology #tribu #tr_ibu #tribe #nativebranding #brandarchetypes #archetypes #branding #abrandnewyou #debesteversievanjezelf #identity #culture #impact #leavingamark #womanonamission #creatingatribe #magic #gogogo #gohardorgohome #aplancomestogether #allesklopt #iloveit

Share this Post