19|10|’17 Tien redenen waarom het NU tijd is voor Native Branding©

Alles wat we weten en dénken te weten over jouw business, komt door je merk. Je merk is de connectie die jij hebt met je klanten, de verbinding die zij met jou voelen. Een sterk en authentiek merk (een Native Brand dus) is een must voor iedere business, van start-up tot corporate en alles wat daar tussen zit.

Om deze tien redenen.

1. Duidelijkheid

Hoe heerlijk zou het zijn als al de ideeën die jij in je hoofd hebt samen één duidelijk concept vormen? Dat doet Native Branding©. Het geeft je duidelijkheid en focus, en daardoor de rust en ruimte die jij nodig hebt. 

 2. Herkenning

Native Branding© maakt één geheel van jouw naam, logo, producten en diensten, de berichten die je deelt en de verhalen die je vertelt. Klanten én potentiele klanten herkennen alles wat jij doet direct. En het mooie is, het kost jou geen enkele moeite omdat het past bij wie jij écht bent.

3. Waarde
Door Native Branding© wordt voor jou én voor je klanten jouw waarde zichtbaar en voelbaar. Op een diep emotioneel niveau weten jouw klanten: met hem of haar wil ik werken. Je krijgt klanten die heel bewust en intuïtief voor jou kiezen (je ideale klanten, dus!) en die bereid zijn om jou naar waarde te betalen.

4. Resultaat
Dát heeft dan weer effect op het duurzame succes van je business. Native Branding© zorgt ervoor dat je verkoop- en omzetcijfers stijgen. Én je winstmarge stijgt ook nog eens mee. Een dubbel zo groot resultaat.

5. Belofte
Native Branding© zorgt voor een hele duidelijke belofte aan je klant: “Als je met mij werkt, geef ik je dit.” Omdat jouw intrinsieke wereldbeeld en jouw drijfveren het startpunt zijn van jouw Native Brand©, kun je niet anders dan die belofte waarmaken.  

6. Beeldvorming
Native Branding© geeft je de kans om aan de buitenwereld te laten zien wie je écht bent. Om open en eerlijk te vertellen waar jouw business voor staat. “It’s not about creating a myth and selling it, it’s about finding the truth and telling it.” En dat is wat jou onderscheidt van alle anderen.

7. Voorkeur en loyaliteit
Native Branding© zorgt ervoor dat je een échte band met klanten opbouwt. Het is pure psychologie. Jij staat in hun geheugen gegrift, zij voelen zich tot jou aangetrokken. De voorkeur die zij voor jou hebben kun je niet creëren als je niet oprecht en authentiek – en dus Native – bent. Jouw Native Brand zorgt ervoor dat jouw klanten – in goede en slechte tijden – voor jou kiezen en zich gedragen als jouw ambassadeurs.

8. Vertrouwen
Een Native Brand© is niet alleen sterk en authentiek, maar ook congruent. Door je altijd en overal op dezelfde manier te gedragen – dus ook als (je denkt dat) niemand kijkt – ervaren jouw klanten het: you are the real deal.

9. Groei
Native Branding© zorgt ervoor dat je voortdurend nieuwe mensen in aanraking brengt met jouw business. Online, offline, waar dan ook. Als jouw merk klopt, vind jij jouw ideale klanten en zij jou!

10. Bescherming
Als Native Brand© ben je beschermd tegen kopiërende concurrenten die willen meeprofiteren van jouw succes. Zij kunnen je producten namaken, maar by far niet het gevoel ermee oproepen dat jij jouw klanten geeft met jouw merk en jouw producten.

Jouw merk is hoe klanten jou zien en het gevoel dat jij ze geeft. Het belang daarvan kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Het is het fundament van je business, it works like magic.

Iedere dag dat je het uitstelt om te starten met Native Branding©, is een dag minder duidelijkheid, herkenning, waarde, resultaat, belofte, beeldvorming, voorkeur en loyaliteit, vertrouwen, groei en bescherming. Je lijkt wel gek! Kom dus NU in actie!

Ontdek direct (én gratis!) met mijn online Native Brand test© welk gevoel jij idealiter bij jouw klanten oproept. Ik spreek je graag snel over hoe we ervoor gaan zorgen dat jouw business een Native Brand© wordt.  

To a brand new you. 

Share this Post